Ratkaisut

LOUNASRATKAISUT

Valmista hyvää lounaalle

Feelian lounasratkaisut sopivat niin suuremmille henkilöstöravintoloille, yksityisille ravintoloille ja kahviloille kuin liikenneasemillekin. Kotimaisista raaka-aineista valmistetuissa tuotteissa on maut ja ravintoaineet tallella, ja vakuumissa kypsennetyt ruoat ovat tasalaatuisia ja turvallisia.Autoklaavitekniikkamme ansiosta tuotteilla on pitkä säilyvyysaika täysin ilman säilöntäaineita. Feelia-tuotteet ovat valmiita ilman kypsentämistä ja voit hyödyntää myös erä- tai kylmävalmistusta. Reseptiikkamme on suunniteltu suomalaiseen makuun ja ruokia on myös helppo tuunata.

JULKISELLE SEKTORILLE

Valmista hyvää julkiselle sektorille

Meiltä saat helpot ja herkulliset ruokaratkaisut niin kouluille, palvelutaloille, päiväkodeille, sairaaloille ja kotihoitoon kuin muillekin julkisille palveluille. Useat julkisen sektorin toimijat valmistavat lounaat Feelian tuotteista tai niiden pohjalta lisäten mukaan omia raaka-aineita. Kotimaiset vakuumissa kypsennetyt raaka-aineet yhdistettynä autoklaavitekniikkaamme tuottavat ruoalle aidon ja täyteläisen maun säilymisajasta tinkimättä.

TAPAHTUMIIN

Valmista hyvää tapahtumiin

Feelian keitot ja muut ruoat sopivat monenlaisten tapahtumien tarpeisiin. Meiltä saat sopivan ratkaisun aina pienestä keittoasemasta suurten massatapahtumien tarjoiluihin. Ruokimme vuosittain satoja tuhansia suomalaisia urheilutapahtumissa, kesäjuhlilla ja esimerkiksi perhe- ja sukujuhlissa. Useissa tapahtumissa tarjoamme ruoan meidän tarjoiluehdotuksen mukaan, mutta on esimerkiksi lihakeitostamme tuunattu muun muuassa "lapinmiehen porosoppaa" lisäämällä viherpippuri tuorejuustoa, lämminsavuporo rouhetta sekä kermaa. Tehtävämme on tuottaa teidän tapahtumaan riittävä ja maittava muonitus - ja sitä myöden hyväntuulisen osallistujat.
parallax background

Kiinnostuitko?LÄHETÄ MEILLE SÄHKÖPOSTIA JA PYYDÄ SOITTAMAAN TAI ESITTELEMÄÄN LOUNASRATKAISUJA!