Pikajuoksija Anniina Kortetmaan kilpailukautta 2021–2022 tukee maukkaat ja terveelliset Feelia-ruoat.

Pikajuoksija Anniina Kortetmaa on solminut yhteistyösopimuksen Feelian kanssa kaudelle 2021–2022. Kortetmaan päämatkat ovat radalla 100 ja 200 metrin matkat. Tulevalla kaudella energiaa harjoituksiin ja kilpailuihin tarjoaa herkulliset Feelia-ruoat.

– Anniina on menestynyt nuori urheilija, joka on loistava lisä Feelian kumppaniurheilijoihin. Feelian ruoat sopivat täydellisesti urheilijan arkeen kuin kilpailukaudellekin. Ruokamme ovat terveellisiä ja maukkaita, sekä niissä on ravintoarvot kohdillaan, toteaa Feelian toimitusjohtaja Jukka Ojala.

Kausi käyntiin onnistuneesti

Anniinan kausi on alkanut hienosti. Ensimmäisissä 100 metrin kilpailuissa meni rikki henkilökohtainen ennätys sekä viimeisimmässä 200 metrin kilpailussakaan ei ollut ennätysten rikkominen kaukana.

– Kausi on alkanut hyvin ja hyvällä fiiliksellä. 100 metrin henkilökohtaisen ennätyksen rikkominen kertoo minulle, että pystyn juoksemaan kovempaa. 200 metrin kilpailussa pääsin myös lähelle omaa ennätystäni. Koen, että tuo matka on enemmän oma juttuni. Suoritukset ovat näyttäneet, että voin hyvin ja olen kunnossa, kertoo Kortetmaa.

Kortetmaa sanoo kauden kisatavoitteekseen Kalevan kisat, joista lähtee hakemaan mestaruutta. Tulostavoitteekseen hän taas nimeää ensi kesän EM-kisarajojen rikkomisen.

Yhteistyöhön ystävän kautta

– Feelian tuotteet ovat minulle tuttuja ystäväni kautta. Sain idean lähteä lähestymään Feeliaa, koska minua kiinnosti yritys, joka on läheltä kotikaupunkiani Kannusta. Lisäksi minua kiinnostaa hieman erityyppinen, ”nykyaikaisempi”, yhteistyö. Feelian kanssa yhteistyö tuntuu erittäin luontevalta, sillä tuotteet ovat urheilijalle sopivia.

Yhteistyön kautta Feelia tulee näkymään esimerkiksi Kortetmaan kilpailuasussa.

– Pyrimme tekemään Anniinan kanssa vuorovaikutuksellista sisältöä myös omiin kanaviimme. Haluamme yhteistyöllämme myös tarjota Anniinalle vahvan kumppanin tuen, sanoo Ojala.

– Yrityksen tuki takaa minulle urheilemisen. Yhteistyömme on uudenaikaisempi eikä niinkään tavallinen sponsorointisopimus. Saan käyttööni huipputuotteet helpottamaan arkeani – nopeasti hyvää ja terveellistä ruokaa!

Feelian ja Kortetmaan yhteistyötä pääset seuraamaan Feelian sekä Kortetmaan sosiaalisen median kanavissa.