Keittotuotteet

Feelia Broilerikeittoaines

Feelia Broilerikeittoaines, on konsentraattikeitto, johon lisätään neste ennen kuumennusta. Voitele tai suihkuta vuokraspray syvään GN-astiaan. Avaa pakkaus ja kaada tuote astiaan. Perunat ja muut ainekset irtoilevat nesteen joukkoon sen kuumentuessa, joten sekoitus ei ole pakollista. Ammattikeittiössä helpoin kuumennustapa on syvässä GN-astiassa ilman kantta höyrykuumennuksella 30 min. Keittoa voi maustaa mm. erilaisilla currytahnoilla. Voit kuumentaa keiton myös kattilassa liedellä.

Feelia Borssikeittoaines

Feelia Borssikeittoaines, on konsentraattikeitto, johon lisätään neste ennen kuumennusta. Voitele tai suihkuta vuokraspray syvään GN-astiaan. Avaa pakkaus ja kaada tuote astiaan. Borssikeittoaineksen sekaan suosittelemme lisättävän nakkipaloja, ellei keitosta haluta vegaanista versiota. Ammattikeittiössä helpoin kuumennustapa on syvässä GN-astiassa ilman kantta höyrykuumennuksella 30 min. Voit kuumentaa keiton myös kattilassa liedellä.

Feelia Lohikeittoaines

Feelia Lohikeittoaines, on konsentraattikeitto, johon lisätään neste ennen kuumennusta. Voitele tai suihkuta vuokraspray syvään GN-astiaan. Avaa pakkaus ja kaada tuote astiaan. Perunat ja muut ainekset irtoilevat nesteen joukkoon sen kuumentuessa, joten sekoitus ei ole pakollista. Ammattikeittiössä helpoin kuumennustapa on syvässä GN-astiassa ilman kantta höyrykuumennuksella 30 min. Voit kuumentaa keiton myös kattilassa liedellä.

Feelia Nakkikeittoaines

Feelia Nakkikeittoaines, on konsentraattikeitto, johon lisätään neste ennen kuumennusta. Voitele tai suihkuta vuokraspray syvään GN-astiaan. Avaa pakkaus ja kaada tuote astiaan. Perunat ja muut ainekset irtoilevat nesteen joukkoon sen kuumentuessa, joten sekoitus ei ole pakollista. Ammattikeittiössä helpoin kuumennustapa on syvässä GN-astiassa ilman kantta höyrykuumennuksella 30 min. Voit kuumentaa keiton myös kattilassa liedellä.

Feelia Bataattisosekeitto

Feelian sosekeitot ovat kuumennusta vaille valmiita keittoja. Voitele tai suihkuta vuokraspray syvään GN-astiaan. Avaa pakkaus ja kaada tuote astiaan. Sosekeittoihin suosittelemme lisättävän 2–3 dl kermaa pakkausta kohden. Ammattikeittiössä helpoin kuumennustapa on syvässä GN-astiassa ilman kantta höyrykuumennuksella 30 min. Voit myös kuumentaa keiton kattilassa liedellä välillä sekoittaen.

Feelia Pinaattikeitto

Feelian valmiit keitot ovat kuumennusta vaille valmiita keittoja. Voitele tai suihkuta vuokraspray syvään GN-astiaan. Avaa pakkaus ja kaada tuote astiaan. Ammattikeittiöissä helpoin kuumennustapa on syvässä GN-astiassa ilman kantta höyrykuumennuksella 30 min. Voit myös kuumentaa keiton kattilassa liedellä välillä sekoittaen, jotta suurustettu keitto ei pala pohjaan.

Kasvistuotteet

Feelia Annosperuna

Feelia Annosperuna sopii lisukkeeksi erilaisten ruokien kanssa. Voitele tai suihkuta vuokraspray GN-astiaan. Ammattikeittiössä helpoin tapa kuumentaa höyrytoiminnolla noin 20 minuuttia.

Feelia Kauranjyvä

Feelia Kauranjyvä on kuumennusta vaille valmis lisuke riisin tapaan. Voitele tai suihkuta vuokraspray 65 mm syvään GN-astiaan. Avaa pakkaus ja kaada tuote astiaan, tasoita pinta. Ammattikeittiössä helpoin tapa valmistaa tuote on kuumentaa se höyrytoiminnolla noin 20–30 min.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat sähköpostiisi tietoa ajankohtaisista asioista ja Feelia Foodservicen kuulumisista.