Feelian tuotteet

Kotimaista, terveellistä ja turvallista

Feelia valmistaa ammattikeittiöille maukkaita, terveellisiä ja turvallisia valmisruokia, joiden kotimaisuusaste on jopa 80 %. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa yrityksemme omilla tehtailla Pyhännällä ja Kokkolassa. Ruoat säilyvät pitkään ja auttavat näin vähentämään ruokahävikkiä. Tuotteissamme on otettu huomioon vastuullisuus, sillä mielestämme se on arkisia tekoja lähituottajalta lautaselle asti. Ruokiemme valmistamiseen tarjolle ei tarvita suuria keittiöinvestointeja – valmista hyvää, helposti.

Group 85

Keittotuotteet

Keittolounas – nopeasti, helposti ja maukkaasti?

Valmiit keitot, keittokonsentraatit, keittopohjat sekä -liemet ovat valmistettu helpottamaan ammattikeittiön arkea. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä, maukkaita ja laadukkaita esimerkiksi ravintoloihin, kauppoihin tai kahviloihin.

Feelian tuotteet

Keittotuotteet

Feelian keittoja monikäyttöisempiä ruokia tuskin onkaan! Ne sopivat niin ruokahalua herätteleväksi alkukeitoksi, täyttäväksi pääruuaksi kuin kevyeksi iltapalaksikin – sekä arkilounaalle että juhlatarjoiluihin. Klassikkokeittojen kuten perinteisen lohisopan lisäksi kannattaa kokeilla esimerkiksi aasialaisen keittiön makuja tulvivia liemiämme.
Saatavana myös vege-vaihtoehtoja!

Valmiit keitot

Feelian vakuumiin pakatut keitot ovat valmiita lämmitettäväksi ja syötäväksi sellaisenaan. Voit myös muunnella keitoista erilaisia vaihtoehtoja ruokalistaasi monipuolistamaan, esim. maustamalla oman maun mukaan.

Bataattisosekeitto
Bataatti-kookoskeitto
Hernekeitto, valmis
Juuressosekeitto
Kurpitsasosekeitto
Lapin riistakeitto
Linssikeitto
Metsäsienikeitto
Mustajuurisosekeitto
Pinaattikeitto
Porkkanasosekeitto
Punajuurisosekeitto
Purjo-perunasosekeitto
Tomaattikeitto

Keittoainekset eli keittokonsentraatit

Feelian keittokonsentraatissa kypsät keittoainekset on tiivistetty vakuumipakkaukseen ilman lientä. Tilaa säästyy säilytyksessä, ja saat maukkaan keiton helposti nestettä lisäämällä. Feelian keittokonsentraattia 3 kg pakkaus + 2 l nestettä = 5 l valmista keittoa.

Borssikeittoaines
Broilerikeittoaines
Gulassikeittoaines
Hernekeittoaines
Jauhelihakeittoaines
Kahden kalan keittoaines
Kylmäsavulohikeitto
Lihakeittoaines
Lihapullakeitto
Lohikeittoaines
Makkarakeitto
Nakkikeitto

Keittopohjat ja -liemet

Valmista haluamasi keitto Feelian valmiiseen keittopohjaan lisäämällä proteiini ja nesteet, tai luo oma keittosi Feelian valmiiseen keittoliemeen.

Green curry - liemi
Keittopohja
Laksa-liemi
Vegaaninen Ramen-liemi
Thai-keittopohja

Group 86

Kasvistuotteet

Pitkään säilyvät juures- ja perunalisukkeet, perinteiset puurot, maistuvat kasviskeitot ja trendikkäät vegeruoat löydät kaikki Feelian valikoimasta.

Group 86
Group 89

Lihat ja kastikkeet

Laadukkaat raaka-aineet ja suomalaiseen makuun kehitetyt reseptit maistuvat liha-, kala- ja broilerituotteissamme.

Feelian tuotteet

Lihat ja kastikkeet

Perinteinen Karjalanpaisti kruunaa pitopöydän, Bolognesekastike pastan kera puolestaan nousee helposti lounaslistan suosikiksi, ja Juustomestarin lohella hurmaat kalaruoan ystävät.

Feelian herkulliset kastikkeet lihasta, kalasta ja broilerista sekä makkarat ja muut liharuoat ovat kuumennusta vaille valmiita. Viimeistelet ne tarjolle enintään puolessa tunnissa ja vähällä vaivalla, kattilassa tai uunissa. Laadukkaat raaka-aineet ja suomalaiseen makuun kehitetyt reseptit takaavat näiden ruokien suosion!

Bolognesekastike
Broileri-currykastike
Broileria marengo
Burgundinpata
Chorizo-makkara
Juustomestarin lohi
Karjalanpaisti
Kermainen broilerikastike
Kermainen seikastike
Kermainen ruskeakastike
Palapaisti
Valmis possukastike
Ylikypsä porsaanpotka

Group 92

Pakasteet

Kokkolan tehtaalla valmistuvat helppokäyttöiset pakastetuotteet ammattikeittiöille: kebabherkut, trendikkäät vege-valmisteet sekä lihaa ja kasviksia yhdistelevät fleksaus-tuotteet.

Feelian tuotteet

Pakasteet

Feelian pakastetuotteet tarjoavat ravintolaasi makuja maailmalta! Löydät valikoimistamme aidon aromikkaat lihakebabit ja kanakebabit, falafel-pyörykät ja falafel-pihvit sekä intialaisen, meksikolaisen ja kreikkalaisen keittiön makuja edustavat pyörykät.

Farmarin pihvit ja pyörykät sekä Lindströmin pihvit ja pyörykät sopivat erinomaisesti fleksaustrendiin eli lihan osuutta ruokavaliossaan vähentäville asiakkaille. Valmiiksi kypsä, pakastettu jauheliha on ammattikeittiön arkea helpottava, monipuolinen tuote.

Bataatti-juurespihvi
Döner kebab kana
Falafelpyörykkä
Falafelpihvi
Farmarin pihvi
Farmarin pyörykkä
Indian kofta -pyörykkä
Kreikkalainen kasvispyörykkä
Kvinoa-kasvispihvi
Kypsä jauheliha FI
Kypsä jauheliha EU
Jauhelihapihvi
Lihapyörykkä
Lindströmin murekemassa
Lindströmin pihvi
Lindströmin pyörykkä
Meksikolainen kasvispyörykkä
Nautakebablastu
Nautakebabsuikale
Nautavarras bereket
Porkkanapihvi
Porkkanapyörykkä
Riistakäristys
Vartaasta leikattu kanakebab
Vartaasta leikattu nautakebab

Group 92
Group 93

Laatikot, kiusaukset ja padat

Feelian paistamista vaille valmiit laatikot, kiusaukset ja pataruoat viimeistelet uunissa noin puolessa tunnissa. Laatikot ja kiusaukset ovat koululaisten suosikkeja!

Feelian tuotteet

Laatikot, kiusaukset ja padat

Ei ihme, että laatikot, kiusaukset ja padat ovat suomalaisten suosikkiruokia – ne mukautuvat monenlaisiin ruokahetkiin ja maistuvat kaikenikäisille. Feelian lämmitystä vaille valmiit ruoat viimeistelet uunissa noin puolessa tunnissa – kaada vain vuokaan, tasoita ja kuumenna. Helppoa ja herkullista!

Feelian ruokaisat laatikot edustavat suomalaisen kotiruoan perinteisiä kestosuosikkeja: Makaronilaatikko, Kaalilaatikko, Lihaperunasoselaatikko. Kinkkukiusauksen ja Janssoninkiusauksen kaltaisen klassikoiden lisäksi löydät Feelian valikoimista Kebabkiusauksen kaltaiset modernimmat makuyhdistelmät. Myös Feelian Merimiespata on tunnettu siitä, että se taltuttaa isommankin nälän!

Broilerikiusaus
Broileri-pastavuoka
Janssoninkiusaus
Kaalilaatikko
Kasviskiusaus
Kasvislasagnette
Kebabkiusaus
Kinkkukiusaus
Jauhelihalasagnette
Liha-juurespata
Liha-makaronilaatikko
Liha-perunasoselaatikko
Lohikiusaus
Lohivuoka
Merimiespata
Metsäsienikiusaus
Riistakiusaus
Silakkalaatikko
Tonnikala-pastavuoka

Group 96

Erikoisruokavaliotuotteet

Feelian erikoisruokavaliotuotteet helpottavat ammattikeittiön arkea. Voit tarjota myös erikoisruokavaliota noudattaville asiakkaillesi kunnon kotiruokaa, joustavasti ilman suurempia ennakkovalmisteluja. Mausteena Feelian erikoisruokavaliotuotteissa on käytetty pelkästään suolaa, joten ne sopivat useimmille.

Feelian tuotteet

Erikoisruokavaliotuotteet

Feelian erikoisruokavaliotuotteet helpottavat ammattikeittiön arkea. Voit tarjota myös erikoisruokavaliota noudattaville asiakkaillesi kunnon kotiruokaa, joustavasti ilman suurempia ennakkovalmisteluja. Mausteena Feelian erikoisruokavaliotuotteissa on käytetty pelkästään suolaa, joten ne sopivat useimmille. Kehitämme tuotevalikoimaa jatkuvasti – kysy uutuuksista palvelevasta myynnistämme!

Feelian ERV-tuotteet ravintoloille ovat saatavilla kätevänkokoisissa 600 tai 400 g:n pakkauksissa, mikä vähentää hävikkiä. Yhdistä jauhelihakastike tai seikastike perinteiseen perunamuusiin, kypsennä tarjolle ruokaisaa Merimiespataa tai tee keitto omalla reseptilläsi valmiiseen keittopohjaan – Feelian erikoisruokavaliotuotteilla se käy helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti!

Broilerikastike (ERV)
Broilerikeittoaines (ERV)
Broilerikiusaus (ERV)
Jauhelihakastike (ERV)
Jauheliha-pastavuoka (ERV)
Keittopohja juureksilla (ERV)
Kiusauspohja (ERV)
Lihakeittoaines (ERV)
Liha-makaronilaatikko (ERV)
Merimiespata (ERV)
Palapaisti (ERV)
Pastavuokapohja (ERV)
Perunamuusi (ERV)
Peruna-porkkanavuoka (ERV)
Porkkanasosekeitto (ERV)
Possukastike (ERV)
Punajuurisosekeitto (ERV)
Riisipuuro (ERV)
Seikastike (ERV)

Group 96
Group 97

F+ -tuotteet

Feelian F+ -valikoiman tuotteet on suunniteltu erityisesti kouluruokailuun. Tuotteissa on otettu huomioon ravitsemussuositukset, kuten suolapitoisuuden ja tyydyttyneiden rasvojen määrä.

Feelian tuotteet

F+ -tuotteet

Erityisvaatimukset huomioivaa ravitsemussuositusten mukaista, vastuullista ja terveellistä ruokaa ilman mittavia keittiö- ja henkilökuntainvestointeja. Feelian F+ -valikoiman tuotteet on suunniteltu erityisesti kouluruokailuun. Tuotteissa on otettu huomioon ravitsemussuositukset, kuten suolapitoisuuden ja tyydyttyneiden rasvojen määrä.

Uusimmat F+ -tuoteperheen tuotteet Feelia Chili con carne sekä Jauhelihalasagne sopivat mainiosti lapsiasiakkaille, ja ovatkin saaneet asiakkailtamme erinomaista palautetta!

Huom. tuotetiedot päivittyvät tuotenimien taakse vähitellen.

F+ Broileri-pastavuoka
F+ Kasviskiusaus
F+ Kasvislasagnette
F+ Kasvispaella
F+ Tonnikala-pastavuoka
F+ Vegelasagne
F+ Kinkkukiusaus
F+ Liha-juurespata
F+ Kanapasta (gluteeniton)
F+ Kahden kalan keittoaines
F+ Kasvishernekeitto
F+ Perunasose
F+ Punaviinikastike
F+ Ruskeakastike
F+ Broilerikastike
F+ Jauhelihakastike
F+ Kermainen seikastike
F+ Kikherne-kasviskastike
F+ Nakkikastike
F+ Possukastike
F+ Chili Con carne
F+ Nakki-perunasoselaatikko
F+ Linssikastike

 

Tilaa uutiskirjeemme ja saat sähköpostiisi tietoa ajankohtaisista asioista sekä Feelia Foodservicen viimeisimmät kuulumiset.