Feelian tuotteet

Kotimaista, terveellistä ja turvallista

Feelia valmistaa ammattikeittiöille maukkaita, terveellisiä ja turvallisia valmisruokia, joiden kotimaisuusaste on jopa 80 %. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa yrityksemme omilla tehtailla Pyhännällä ja Kokkolassa. Ruoat säilyvät pitkään ja auttavat näin vähentämään ruokahävikkiä. Tuotteissamme on otettu huomioon vastuullisuus, sillä mielestämme se on arkisia tekoja lähituottajalta lautaselle asti. Ruokiemme valmistamiseen tarjolle ei tarvita suuria keittiöinvestointeja – valmista hyvää, helposti.

Group 85

Keittotuotteet

Keittolounas – nopeasti, helposti ja maukkaasti?

 

Valmiit keitot, keittokonsentraatit, keittopohjat sekä -liemet ovat valmistettu helpottamaan ammattikeittiön arkea. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä, maukkaita ja laadukkaita esimerkiksi ravintoloihin, kauppoihin tai kahviloihin.

Kasvistuotteet

Pitkään säilyvät juures- ja perunalisukkeet, perinteiset puurot, maistuvat kasviskeitot ja trendikkäät vegeruoat löydät kaikki Feelian valikoimasta.

Group 86
Group 89

Lihat ja kastikkeet

Laadukkaat raaka-aineet ja suomalaiseen makuun kehitetyt reseptit maistuvat liha-, kala- ja broilerituotteissamme.

Pakasteet

Kokkolan tehtaalla valmistuvat helppokäyttöiset pakastetuotteet ammattikeittiöille: kebabherkut, trendikkäät vege-valmisteet sekä lihaa ja kasviksia yhdistelevät fleksaus-tuotteet.

Group 92
Group 93

Laatikot, kiusaukset ja padat

Feelian paistamista vaille valmiit laatikot, kiusaukset ja pataruoat viimeistelet uunissa noin puolessa tunnissa. Laatikot ja kiusaukset ovat koululaisten suosikkeja!

Erityisruokavaliotuotteet

Feelian erityisruokavaliotuotteet helpottavat ammattikeittiön arkea. Voit tarjota myös erityisruokavaliota noudattaville asiakkaillesi kunnon kotiruokaa, joustavasti ilman suurempia ennakkovalmisteluja. Mausteena Feelian erityisruokavaliotuotteissa on käytetty pelkästään suolaa, joten ne sopivat useimmille.

Group 96