Feelia Palvelumalli

Feelian palvelumalli tuottaa kunnille arvoa ja säästöä!

Palvelumallimme on uusi, innovatiivinen tapa tuottaa kunnalliset ateriapalvelut laadukkaasti, vastuullisesti ja joustavasti – ilman suuria investointitarpeita.

feelia-konsepti-2021

Feelia Palvelumalli

Asiakaslähtöisesti kehitetyistä tuotteista ja ruokalistasuunnittelusta syntyy toimiva kokonaisuus

Erinomaisten tuotteidemme lisäksi tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisten tarpeiden mukaan räätälöityjä palveluita. Kokonaisvaltaiseen palvelumalliimme sisältyy asiakaslähtöistä tuotekehitystä, tuotekoulutusta, ruokalistasuunnittelua ja paljon muuta. Kaikki tämä vapauttaa ammattitaitoisen keittiöhenkilökunnan aikaa esimerkiksi yhdistelmätyöhön tai työvuorosuunnitteluun.

Asiakaslähtöisesti kehitetyt tuotteet

Tuotteemme on kehitetty vastaamaan suurkeittiöasiakkaidemme tarpeita, suomalaiseen makuun ja viralliset ravintosisällöt huomioiden. Ruokamme ovat saaneet hyvät arvosanat koululaisille järjestetyissä maistatuksissa. Oma patentoitu autoklaavitekniikkamme takaa tuotteiden pitkän säilyvyyden ilman lisättyjä säilöntäaineita.

Koko ruokalista Feelialta

Feelian toimittama valikoima käsittää kaikkiaan yli 200 eri tuotetta, jotka sopivat esimerkiksi kouluruokailuun. Tämän lisäksi saatavilla on lähes 30 allergiavapaan tuotteen erikoisruokavaliosarja. Tällä hetkellä kapasiteettimme on valmistaa 120 000–130 000 annosta päivittäin. Uuden tehtaan laajennus valmistui Pyhännälle keväällä 2021.

Säästöä hävikissä

Tuotteemme säilyvät ruokalistakierron yli, joten ruokaa voi valmistaa tarjolle toteutuneen ruokailijamäärän mukaan ja käyttää avaamattoman tuotteen seuraavalla kerralla. Yhden hävikkiruokakilon hävittäminen maksaa n. 3,50 €, joten jo vuositasolla asiakkaamme säästö on merkittävä.

Säästöä investoinneissa

Uuden keskuskeittiön rakentaminen ja varustaminen on yleensä miljoonien eurojen kertainvestointi. Tehokkaassa käytössä keskuskeittiö on kuitenkin vain 3–5 päivänä viikossa ja tuottaa tappiota ilman riittäviä ruokailijamääriä. Feelian mallissa kallista keskuskeittiöinvestointia ei tarvita, vaan ruoka voidaan valmistaa tarjolle eri yksiköissä.

Säästöä henkilöstökuluissa

Suurkeittiöalalla on jo pitempään ollut paheneva pula osaavasta henkilöstöstä. Feelian ruoat on helppo valmistaa tarjolle ilman erityisosaamista. Näin ammattitaitoisen keittiöhenkilökunnan työaikaa vapautuu esimerkiksi suunnitteluun ja asiakaspalvelutehtäviin, mikä mahdollistaa palvelun laadun parantamisen.

Säästöä logistiikkakuluissa

Lisäsäästöä syntyy, kun ruokia ei tarvitse enää kuljettaa joka päivä keskuskeittiöltä toimipisteisiin. Feelian tuotteet on helppo kuljettaa ja varastoida eivätkä ne vie liikaa tilaa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntijohtaja Jani Jokiseen.

Feelia Take-a-Soup

Lisämyyntiä suosituilla valmiskeitoilla

Toimivaksi todettu maukkaiden ja terveellisten keittojen take away -konsepti, jolla lisäät yrityksesi myyntiä vaivattomasti.

feelia-tas-cup-white-1-186x200

Valmiiksi katettu keittokonsepti

Feelia Take-a-Soup on kaupoille, kahviloille ja kioskeille sekä pienille ravintoloille räätälöity valmiskeittokonsepti, joka ei vaadi erillisiä investointeja tai henkilöstöresursseja. Keittokonseptin kustannustehokkuus takaa yrityksellesi hyvän katerakenteen.

Lisää myyntiä helposti

Ammattilaistemme suunnittelemien keittojen valmistus ei vaadi erityisosaamista: lisäät vain nestettä ja halutessasi tuunaat keittoja valitsemillasi mausteilla. Hyödynnämme keittojen tuotannossa omaa patentoitua autoklaavitekniikkaa. Se parantaa tuotteiden säilyvyyttä jääkaappilämpötiloissa, vähentää ruokahävikkiä ja pienentää tarvittavan varastotilan kokoa.

Vastuullisesti valmistetut valmiskeitot Suomesta

Mukana kaikki tarvittava

Feelia Take-a-Soup -konsepti on erittäin helppo ottaa käyttöön. Toimivaksi viimeistelty konseptimme sisältää kaiken tarvittavan:

• Lähes 50 erilaista keittovariaatiota ja reseptiä
• Tuotesisällöt ja tuotekuvat
• Koulutuksen
• Hinnoittelu- ja katelaskelmat
• Keittoaseman
• Keittoastiat kuluttajamyyntiä varten

Feelia Take-a-Soup -konseptin ytimessä on tyylikäs keittoasema, joka mahtuu myös pieneen tilaan.

feelia-tas-keittoasema-800x-545x900

Monipuolinen menu asiakkaillesi

Vastuulliset valmiskeittomme on suunniteltu suomalaiseen makuun ja niiden raaka-aineiden kotimaisuusaste on yli 80 %. Tuotteemme on valmistettu omalla tehtaallamme Suomessa. Kaikki keittomme ovat lähtökohtaisesti laktoosittomia ja gluteenittomia.
Feelia Take-a-Soup -konseptiin kuuluu lähes 30 eri valmiskeittoa ja keittokonsentraattia. Tarjoa keitot sellaisenaan, rakenna helppokäyttöiseen keittopohjaan oma keittosi tai tuunaa yhdestä valmiskeitosta useita versioita mausteita vaihtamalla. Voit tarjota asiakkaillesi ruokalistan, joka pysyy kiinnostavana!

feelia-tas-keittoasema-800x-545x900

Maistuva ja terveellinen esivalmistettu lounas

Feelia Lounas

Liikenneasemille, lounas- ja henkilöstöravintoloille suunniteltua korkealaatuista ja maistuvaa ruokaa, joilla alennat yksikkökustannuksia.

Artboard – 3p

Alenna yksikkökustannuksia, älä
laatua

Paikallisuus, ympäristökuormituksen vähentäminen ja terveellisyys ovat vastuullisen ruokatuotannon ytimessä. Kilpailuilla markkinoilla kokonaisvaltainen laatu on keskeisessä asemassa. Feelian lounasratkaisut sopivat niin suuremmille henkilöstöravintoloille, yksityisille ravintoloille ja kahviloille kuin liikenneasemillekin. Kotimaisista raaka-aineista valmistetuissa tuotteissa on maut ja ravintoaineet tallella, ja vakuumissa kypsennetyt ruoat ovat tasalaatuisia ja turvallisia.

Artboard – 2p

Käsityönä laadukkaista raaka-aineista esivalmistettu

Feelia-tuoteperhe pohjaa ammattilaistemme useiden vuosikymmenien kokemukseen elintarvikkeiden kypsentämisestä. Tämä kokemus yhdessä pitkäjänteisen tuotekehitystyön kanssa auttoi meitä kehittämään Feelia-tuoteperheen: käsityönä esivalmistetut valmisruoat, joiden makua rohkenemme väittää ainutlaatuisen hyväksi.  Reseptiikkamme on suunniteltu suomalaiseen makuun ja ruokia on myös helppo tuunata. Saman filosofian mukaisesti Feelian tuotteisiin ei lisätä lainkaan lisäaineita.

Artboard – 1p

Hyvä säilyvyys, ei hävikkiä, pienet työkustannukset

Hyödynnämme tuotannossa omaa patentoitua autoklaavitekniikkaa. Se parantaa tuotteiden säilyvyyttä jääkaappilämpötiloissa, vähentää ruokahävikkiä ja pienentää tarvittavan varastotilan kokoa. Feelia-tuotteet ovatkin valmiita ilman kypsentämistä ja voit hyödyntää myös erä- tai kylmävalmistusta. Kaikki tämä vähentää ruoan valmistuksessa vaadittavia investointeja, kustannuksia ja työvoiman tarvetta.

Vaivatonta, helppoa ja nopeaa

Feelia Koulu & Hoiva

Erityisvaatimukset huomioivaa ravitsemussuositusten mukaista, vastuullista ja terveellistä ruokaa ilman mittavia keittiö- ja henkilökuntainvestointeja.
Feelian F+ -valikoiman tuotteet on suunniteltu erityisesti kouluruokailuun. F+ -tuotteet ovat ravitsemussuositusten mukaisia, vastuullisia sekä terveellisiä.

fitnish-media-mHo79oWRz20-unsplash

Käsityönä laadukkaista raaka-aineista esivalmistettu

Feelia-tuoteperhe pohjaa ammattilaistemme useiden vuosikymmenien kokemukseen elintarvikkeiden kypsentämisestä. Tämä kokemus yhdessä pitkäjänteisen tuotekehitystyön kanssa auttoi meitä kehittämään Feelia-tuoteperheen: käsityönä esivalmistetut valmisruoat, joiden makua rohkenemme väittää ainutlaatuisen hyväksi. Saman filosofian mukaisesti Feelian tuotteisiin ei lisätä lainkaan lisäaineita.

fitnish-media-mHo79oWRz20-unsplash

Erityisvaatimukset huomioitu

Uskomme, että terveellinen ruokavalio on ruokavalio, joka tarjoaa oikean määrän suojaravintoaineita ja energiaa, jotta elimistö pysyy vauvasta vaariin terveenä ja aktiivisella liikkujallakin toimintakykyisenä. Reseptiikkamme on suunniteltu suomalaiseen makuun ja ruokia on myös helppo tuunata – tuoteperheemme on mahdollista räätälöidä myös erityisvaatimuksiin sopivaksi, rakennemuunnellusta ruokavaliosta lähtien.

karo-kujanpaa-FpcoRCeKh1g-unsplash

Vapauttaa resursseja opetus- ja hoivatyöhön

Hyödynnämme tuotannossa omaa patentoitua autoklaavitekniikkaa. Se parantaa tuotteiden säilyvyyttä jääkaappilämpötiloissa, vähentää ruokahävikkiä ja pienentää tarvittavan varastotilan kokoa. Feelia-tuotteet ovatkin valmiita ilman kypsentämistä ja voit hyödyntää myös erä- tai kylmävalmistusta. Kaikki tämä vapauttaa ruoan valmistuksessa vaadittavia investointeja ja resursseja tärkeimpään – laadukkaaseen hoiva- ja opetustyöhön.

Vaivaton ruokailu yleisötapahtumiin

Feelia Tapahtumat

Feelia Tapahtumarekka tuo mihin tahansa tapahtumaan toimintavalmiin kenttäkeittiön – ja mukana Feelian helppokäyttöiset valmisruoat koko tapahtuman ajaksi.

feelia-rekka-1920x-2-1200x398

Tapahtumakeittiö tulee luoksesi

Ulkoilmatapahtumissa ruokailun järjestäminen on usein haasteellista. Esimerkiksi urheilukisojen tapahtumapaikoilla ei välttämättä ole valmiita fasiliteetteja ruuanlaittoon. Feelia Tapahtumarekka ratkaisee koko tapahtuman ruokahuollon kerralla, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Rekassa on täysin valmis lämmityskeittiö sekä iso kylmätila Feelian valmisruokien säilytykseen. Tarvitset vain sähköt rekkaa varten ja vesipisteen tai veden tuotuna paikan päälle.

Tapahtuman ruoat helposti

Feelia Tapahtumarekka tuo mukanaan tilaamasi Feelian valmisruoat. Suomessa valmistetut ruoat ovat laadukkaita ja suomalaiseen makuun sopivia – kuin kotiruokaa. Tuotteet on helppo ja nopea valmistaa tarjolle ilman keittiöalan erityisosaamista eli se onnistuu esimerkiksi urheiluseuran talkoolaisten voimin.

Monipuolinen ruokalista tapahtumiin

Feelian tuotevalikoima on monipuolinen, joten voit tarjota esimerkiksi monipäiväisten urheilukisojen kävijöille joka päivä eri ruokia, esimerkiksi maistuvia keittoja ja ruokaisia laatikoita ja kiusauksia, kasvisruokavaihtoehtoja unohtamatta. Voimme toimittaa tapahtumaasi myös Perniön Lihan valmistamat herkulliset grillimakkarat. Olemme laajentamassa kädestä syötävien tuotteidemme valikoimaa – kysy tämänhetkinen tarjonta palvelevasta myynnistämme!

Kaikki tarvittava tapahtumaruokailuun

Ruokien lisäksi Feelia Tapahtumarekka tuo tapahtumaasi myös tarjoilutarvikkeet, kuten kertakäyttöastiat ja paperiservietit. Mukana on myös 2 kpl 9 neliömetrin kokoista pikatelttaa, joihin voit rakentaa tarjoilutilat tapahtumavieraita varten. Kokonaisvaltainen ratkaisu löytyy myös pienemmille tapahtumille: tapahtumapalveluumme kuuluu sähkökäyttöinen 270 l keittoasema, jonka mukana tulee tarvitsemasi määrä maistuvia Feelia-valmiskeittoja.

Riittävästi ruokaa hävikkitakuulla

Feelia Tapahtumat on kustannustehokas ja joustava kokonaisratkaisu kaikenkokoisten tapahtumien järjestäjille. Koska ulkoilmatapahtumat ovat usein säiden armoilla, ratkaisumme sisältää hävikkitakuun: jos yleisömäärä jää odotettua pienemmäksi, otamme avaamattomat tuotteet takaisin. Hävikkitakuun ansiosta voit kuitenkin varmistaa, ettei ruoka lopu kesken.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat sähköpostiisi tietoa ajankohtaisista asioista sekä Feelia Foodservicen viimeisimmät kuulumiset.