Olemme julkaisseet uutuustuotteita, jotka sopivat niin ammattikeittiöihin kuin julkishallintoon. Saatavilla ovat seuraavat uutuustuotteet: Feelia juustoinen savulohikeitto, Feelia vegaaninen kormakastike, Feelia jauhelihaperunaviipalevuoka, Feelia gratiinikastike, Feelia lohimurekevuoka sekä F+ -tuotteet chili con carne ja jauhelihalasagne.

– Lohimurekevuoka on erinomainen tuote esimerkiksi julkishallintopuolelle. Tuotteesta puolet on perunaa ja puolet lohta. Asiakkaidemme toiveiden mukaan makuun on saatu hyvä balanssi, kertoo tuotepäällikkö Matti Nikkonen.

Lohimurekevuokaan suosittelemme toista Feelia-uutuutta: gratiinikastiketta. Feelia gratiinikastikkeesta on moneksi. Tuote sopii niin kasvisgratiiniin kuorruttamiseksi kuin esimerkiksi Feelia pastavuoan päälle. Kastike gratinoituessaan antaa herkullista makua vuokaruokiin.

Vegaaniruokavaliota noudattaville maukas uutuus

Idea vegaaniseen kormakastikkeeseen lähti siitä, että Feelian valikoimaan tarvittiin hyvältä maistuvaa vegaanista currypohjaa. Nikkonen suosittelee tätä herkullista uutuutta erilaisten kasviskappaletuotteiden lisäkkeeksi, kuten Feelia falafel- tai Indian Kofta -pyöryköiden kanssa. Lisäksi se toimii erinomaisesti esimerkiksi erilaisten kasviscurryjen kanssa.

Valikoimaan lisää F+ -tuotteita

Feelian F+ -valikoiman tuotteet on suunniteltu erityisesti kouluruokailuun. F+ -tuotteet ovat ravitsemussuositusten mukaisia, vastuullisia sekä terveellisiä.

Uudet F+ -tuotteet Feelia chili con carne sekä jauhelihalasagne sopivat mainiosti lapsiasiakkaille. Feelia chili con carneen on löydetty sopivasti makua ja siinä on riittävästi lihaa, että proteiinien tarve täyttyy. Tuotteeseen on saatu kidneypavuista ja linsseistä ruokahalua herättävää lisäväriä.

Feelia F+ jauhelihalasagne on Nikkosen mukaan maukas ”peruslasagne”, jonka voi rikastaa Feelia gratiinikastikkeella. Tuote on GN-mitoitettu, joten se on helppo ja nopea esivalmistaa.

Uusia kastikkeita

Feelia oriental-kastike ja -majoneesi ovat täydellinen kombo täytetyn pitakebabin kanssa. Tuotteet on kehitetty erityisesti pitakebabille.

Nappaa tästä haltuun Feelia pitakebab -resepti

4 henkilölle

4 Pita Factory pitaleipää
1 pss Feelia nautakebab- tai seitanlastuja
Kasviksia oman maun mukaan, esim. kurkku, salaatti, tomaatti, kaali
Feelia oriental-kastiketta
Feelia-majoneesia

Aloita paistamalla 15 minuuttia kebab- tai seitanlastuja pannulla. Lastujen ruskistuttua lisää joukkoon oriental-kastike. Laita pitaleivät 200°C-asteiseen uuniin 4 minuutiksi. Pese ja pilko valitsemasi kasvikset. Kun pitaleivät ovat valmiit, halkaise ne ja lisää haluamasi täytteet.

Tai katsele video Youtube-kanavaltamme: Valmista hyvää asiakkaillesi Feelia nautakebabista tai Feelia seitanlastuista