Perinteikäs kokkolalainen elintarvikeyritys Beofood on nyt osa Feeliaa. Fuusio tarjoaa hienoja mahdollisuuksia laajentaa Feelian tuotevalikoimaa asiakkaiden eduksi.

Beofood on vuonna 1993 perustettu liha- ja kasvistuotteita valmistava yritys, jonka asiakkaina ovat kaikki keskeiset Food Service -alan tukut sekä kaupan keskusliikkeet Suomessa. Beofoodilla on käytössään elintarvikealan ISO 22000 -laatusertifikaatti, ja yritys on saavuttanut alueellisen Inno-Suomi-palkinnon sekä useita ruokakilpailuvoittoja.

Modenissa tuotantolaitoksessa Kokkolassa valmistuvat edelleen kotimarkkinoille ja vientiin liha- ja kasvisjalosteet sekä lihaa ja kasviksia yhdistelevät n.s. fleksaustuotteet  – nyt osana Feeliaa. Valikoimaan kuuluvat mm. kikherneistä valmistetut pyörykät ja pihvit, kanasuikaleet, kebablihalastut ja jauhelihatuotteet. Feelian Kokkolan-tehtaan tuotteet ovat valmiiksi kypsennettyjä ja pakastettuja ja soveltuvat hyvin ammattikeittiöiden käyttöön. Useimmat tuotteista ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.

Tuotteet täydentävät erinomaisesti Feelian tuotevalikoimaa. Tämän lisäksi Kokkolan tuotantokapasiteetti yhdistettynä Feelian tuotekehitykseen tarjoavat hienoja mahdollisuuksia kehittää uusia kasvispohjaisia tuotteita Foodservice -markkinoille. Myös Feelian vegaanisten tuotteiden valikoimaan on odotettavissa uutuuksia – jopa aivan lähiaikoina.

feelia-beofood-1920x-768x432

“Tunnen yhtiön tuotteet, kone- ja laitekannan sekä henkilöstön hyvin, sillä siirryin Beofoodin toimitusjohtajan paikalta Feelian myyntijohtajaksi vuonna 2012. Olemme todella innoissamme saadessamme mahdollisuuden tuoda nopealla aikataululla uusia tuotteita tarjottavaksi asiakkaillemme”, toteaa Feelia Oy:n toimitusjohtaja Jukka Ojala.

Pyhännän ja Kokkolan tehtaidemme tuotteet voit tilata osoitteesta myynti@feelia.fi
Tai täytä yhteydenottokaavake.