Feelian monipuolinen vege- ja vegaanituotteiden valikoima tarjoaa helppokäyttöiset kasvisvaihtoehdot ravintolan ruokalistalle.

Tuoreimpienkin ruokatrendien valossa kasvisruokailun suosio jatkaa edelleen kasvuaan. Vaikka kasvissyöjät ja vegaanit ovat vielä pieni vähemmistö, lihattomat ateriat maistuvat entistä useammin myös n.s. sekasyöjille. Lounaslistan kasvisruokavaihtoehtoihin kannattaa siis panostaa.

Kasvislisukkeet ja kasviskeitot helposti

Feelian tuotteet on suunniteltu helpottamaan ammattikeittiön arkea, ja valikoimassamme on runsaasti myös kasvisruokia sekä kokonaan vegaanisia tuotteita. Esimerkiksi kasviskeittojamme ovat niin perinteisemmät pinaattikeitto ja tomaattikeitto kuin trendikäs bataatti-kookoskeittokin. Perinteistä linjaa edustava myös Feelian peruna- ja kasvislisukkeet, mm. perunamuusi, maalaislohkoperunat ja säräkasvikset. Tutustu tuotteisiin.

Laadukkaat kasvispyörykät pakasteena

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti, ja myös Feelian kasvistuotteiden valikoima kasvaa jatkuvasti. Alkuvuoden 2021 uutuuksia ovat Porkkanapyörykkä ja -pihvi, Bataatti-juurespihvi ja Kvinoa-kasvispihvi.

Uutuuksien lisäksi pakastevalikoimaamme kuuluvat laadukkaat kasvispyörykät tarjoavat makuja maailmalta ja mukavaa vaihtelua ruokalistaan. Meksikolainen kasvispyörykkä saa makuunsa sopivasti potkua jalapeno-täytteestä, Kreikkalainen kasvispyörykkä sisältää herkullisen fetajuustotäytteen ja Indian kofta -kasvispyörykkä edustaa edelleen trendikkäitä aasialaisen keittiön aromeja. Katso kaikki pakastetuotteemme.

Monikäyttöinen seitan korvaa kebabin ja jauhelihan

Kasvispainotteisen ruokavalion haasteena on usein riittävän proteiininsaannin takaaminen. Seitan on vehnägluteenista valmistettu lihankorvike, jonka proteiinipitoisuus on erittäin korkea, n. 20 g proteiinia per 100 g. Sitkeä rakenne tekee seitanin suutuntumasta hyvin lihankaltaisen, ja miedonmakuinen seitan on muunneltavissa mausteilla erilaisiin makumaailmoihin sopivaksi.

Feelian kypsän, irtopakastetun Seitanlastun lisäksi valikoimistamme löytyy Feelia Seitanrouhe, jota käytetään kypsän jauhelihan tavoin. Seitanrouheesta syntyvät helposti herkulliset lihattomat versiot laatikoista, tortillantäytteestä, piiraista ja vaikkapa chili sin carne. Lämpimien ruokien lisäksi seitanrouhe on mainio kasvisproteiinilisä salaattibuffettiin.

Fleksaustuotteet ammattikeittiöille

Kasvisruokien lisäksi suosiotaan kasvattavat tuotteet, joita on kevennetty lisäämällä lihan seuraksi kasviksia. Perinteisiä kasviksen ja lihan yhdistäviä tuotteita Feelian pakastevalikoimassa edustaa Lindströmin pihvi ja -pyörykät. Feelia Farmarin lihapyörykkä kotimaisesta naudan- ja broilerinlihasta keventyy sekin maukkaasti kasviksilla: pyörykät sisältävät 39 % porkkanaa ja myskikurpitsaa. Molemmat tuotteet ovat saatavilla pakasteina.

Ota yhteyttä ja tilaa laadukkaa kasvisruoat osoitteesta myynti@feelia.fi

Tai täytä yhteydenottokaavake.

Käy tutustumassa koko ammattikeittiön arkea helpottavaan valikoimaamme.