Keittolounas

Keittolounas nopeasti, helposti ja maukkaasti?

Valmiit keitot, keittokonsentraatit, keittopohjat sekä -liemet ovat valmistettu helpottamaan ammattikeittiön arkea. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä, maukkaita ja laadukkaita esimerkiksi ravintoloihin, kauppoihin tai kahviloihin.

Feelia valmistaa ammattikeittiöille maukkaita, terveellisiä ja turvallisia valmisruokia, joiden kotimaisuusaste on jopa 80 %. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa yrityksemme omilla tehtailla Pyhännällä ja Kokkolassa. Ruoat säilyvät pitkään ja auttavat näin vähentämään ruokahävikkiä. Tuotteissamme on otettu huomioon vastuullisuus, sillä mielestämme se on arkisia tekoja lähituottajalta lautaselle asti. Ruokiemme valmistamiseen tarjolle ei tarvita suuria keittiöinvestointeja – valmista hyvää, helposti.

Group 85

Keittotuotteet

Feelian keittoja monikäyttöisempiä ruokia tuskin onkaan! Ne sopivat niin ruokahalua herätteleväksi alkukeitoksi, täyttäväksi pääruuaksi kuin kevyeksi iltapalaksikin – sekä arkilounaalle että juhlatarjoiluihin. Klassikkokeittojen kuten perinteisen lohisopan lisäksi kannattaa kokeilla esimerkiksi aasialaisen keittiön makuja tulvivia liemiämme.
Saatavana myös vege-vaihtoehtoja!

Valmiit keitot

Feelian vakuumiin pakatut keitot ovat valmiita lämmitettäväksi ja syötäväksi sellaisenaan. Voit myös muunnella keitoista erilaisia vaihtoehtoja ruokalistaasi monipuolistamaan, esim. maustamalla oman maun mukaan.

Bataattisosekeitto
Bataatti-kookoskeitto
F+ Harirakeitto
Juuressosekeitto
Kurpitsasosekeitto
Lapin riistakeitto
Linssikeitto
Metsäsienikeitto
Pinaattikeitto
Porkkanasosekeitto
Punajuurisosekeitto
Tomaattikeitto

Keittoainekset eli keittokonsentraatit

Feelian keittokonsentraatissa kypsät keittoainekset on tiivistetty vakuumipakkaukseen ilman lientä. Tilaa säästyy säilytyksessä, ja saat maukkaan keiton helposti nestettä lisäämällä. Feelian keittokonsentraattia 3 kg pakkaus + 2 l nestettä = 5 l valmista keittoa.

Broilerikeittoaines
Gulassikeittoaines
Hernekeittoaines
F+ Jauhelihakeittoaines
Kahden kalan keittoaines
Kasvishernekeitto konsentraatti
Kylmäsavulohikeitto
Lihakeittoaines
Lihapullakeitto
Lohikeittoaines
Makkarakeitto
Nakkikeitto

Keittopohjat

Valmista haluamasi keitto Feelian valmiiseen keittopohjaan lisäämällä proteiini ja nesteet.

Keittopohja
Thai-keittopohja

Tilaa uutiskirjeemme ja saat sähköpostiisi tietoa ajankohtaisista asioista sekä Feelia Foodservicen viimeisimmät kuulumiset.