Keittolounas

Keittolounas nopeasti, helposti ja maukkaasti?

Valmiit keitot, keittokonsentraatit, keittopohjat sekä -liemet ovat valmistettu helpottamaan ammattikeittiön arkea. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä, maukkaita ja laadukkaita esimerkiksi ravintoloihin, kauppoihin tai kahviloihin.

Feelia valmistaa ammattikeittiöille maukkaita, terveellisiä ja turvallisia valmisruokia, joiden kotimaisuusaste on jopa 80 %. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa yrityksemme omilla tehtailla Pyhännällä ja Kokkolassa. Ruoat säilyvät pitkään ja auttavat näin vähentämään ruokahävikkiä. Tuotteissamme on otettu huomioon vastuullisuus, sillä mielestämme se on arkisia tekoja lähituottajalta lautaselle asti. Ruokiemme valmistamiseen tarjolle ei tarvita suuria keittiöinvestointeja – valmista hyvää, helposti.

Group 85

Keittotuotteet

Feelian keittoja monikäyttöisempiä ruokia tuskin onkaan! Ne sopivat niin ruokahalua herätteleväksi alkukeitoksi, täyttäväksi pääruuaksi kuin kevyeksi iltapalaksikin – sekä arkilounaalle että juhlatarjoiluihin. Klassikkokeittojen kuten perinteisen lohisopan lisäksi kannattaa kokeilla esimerkiksi aasialaisen keittiön makuja tulvivia liemiämme.
Saatavana myös vege-vaihtoehtoja!

Valmiit keitot

Feelian keittolounas ja vakuumipakatut keitot ovat loistava valinta niille, jotka haluavat nauttia herkullisista ja terveellisistä aterioista ilman suurta vaivannäköä ja ajanhukkaa. Nämä valmiiksi kypsennetyt keitot on pakattu kätevästi vakuumipakkauksiin, jolloin ne säilyttävät makunsa, rakenteensa ja ravintoarvonsa erinomaisesti pitkään. Valmistusprosessi on tehty erittäin yksinkertaiseksi: sinun tarvitsee vain lämmittää keitto ja se on valmis nautittavaksi sellaisenaan.

Feelian keitot eivät kuitenkaan rajoita luovuuttasi keittiössä, vaan tarjoavat päinvastoin monipuolisen pohjan, jonka avulla voit luoda erilaisia vaihtoehtoja ruokalistaasi rikastuttamaan. Esimerkiksi voit helposti maustaa keittoja oman maun mukaan lisäämällä yrttejä, mausteita tai muita ainesosia, joiden avulla saat keittoon uusia makuvivahteita ja persoonallisen ilmeen.

Voit myös hyödyntää Feelian vakuumipakattuja keittoja osana monipuolisempia aterioita. Kokeile esimerkiksi yhdistää keittoja erilaisten lisäkkeiden, kuten salaattien, leipien tai kasvispalojen kanssa, jolloin saat aikaan täyttävän ja ravitsevan kokonaisuuden. Keittojen monipuolisuus antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla erilaisia makuyhdistelmiä ja luoda ainutlaatuisia aterioita, jotka vievät kielen mennessään.

Lisäksi Feelian vakuumipakattujen keittojen käyttö mahdollistaa joustavuuden ja helpon varastoinnin, koska ne eivät vaadi erityisiä säilytysolosuhteita ja voidaan säilyttää huoneenlämmössä. Tämä tekee niistä ihanteellisen valinnan niin kiireisiin arkipäiviin kuin erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen, jolloin helppous ja nopeus ovat usein avainasemassa.

Bataattisosekeitto
Bataatti-kookoskeitto
F+ Harirakeitto
Juuressosekeitto
Kurpitsasosekeitto
Lapin riistakeitto
Linssikeitto
Metsäsienikeitto
Pinaattikeitto
Porkkanasosekeitto
Punajuurisosekeitto
Tomaattikeitto

Keittoainekset eli keittokonsentraatit

Feelian keittokonsentraatti edustaa uudenlaista ja innovatiivista tapaa nauttia maukkaista keitoista kätevästi ja tilaa säästäen. Tässä ainutlaatuisessa tuotteessa kypsät keittoainekset on pakattu tiiviisti vakuumipakkaukseen ilman lientä, joka mahdollistaa huomattavasti pienemmän säilytystilan tarpeen verrattuna perinteisiin keittoihin. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä etenkin tapahtumien, ravintoloiden ja kotikeittiöiden kannalta, joissa tilan optimointi on usein avainasemassa.

Feelian keittokonsentraatin käyttö on äärimmäisen helppoa ja nopeaa, sillä saat valmistettua herkullisen keiton lisäämällä vain sopivan määrän nestettä konsentraattiin. Tämä antaa sinulle myös mahdollisuuden personoida keiton makua ja koostumusta oman maun mukaan, joko käyttämällä erilaisia nesteitä, kuten vettä, lihalientä tai kasvislientä, tai säätämällä nesteen määrää saadaksesi juuri halutunlaisen lopputuloksen.

Keittolounas on pakattu 3 kg pakkauksiin, ja lisäämällä siihen vain 2 litraa nestettä saat käden käänteessä valmistettua 5 litraa maukasta ja ravitsevaa keittoa. Tämä määrä riittää mukavasti suuremmankin porukan ruokkimiseen, ja mahdollistaa myös monipuolisen ja kustannustehokkaan tarjoilun erilaisissa tilaisuuksissa. Lisäksi keittokonsentraatin käyttö vähentää hävikkiä, sillä voit valmistaa juuri sen verran keittoa kuin tarvitset, ja säilyttää avaamattoman pakkauksen pidempään.

Broilerikeittoaines
Gulassikeittoaines
Hernekeittoaines
F+ Jauhelihakeittoaines
Kahden kalan keittoaines
Kasvishernekeitto konsentraatti
Kylmäsavulohikeitto
Lihakeittoaines
Lihapullakeitto
Lohikeittoaines
Makkarakeitto
Nakkikeitto

Keittopohjat

Valmista haluamasi keitto Feelian valmiiseen keittopohjaan lisäämällä proteiini ja nesteet.

Keittopohja
Thai-keittopohja

Tilaa uutiskirjeemme ja saat sähköpostiisi tietoa ajankohtaisista asioista sekä Feelia Foodservicen viimeisimmät kuulumiset.