Feelia Foodservicen myynnissä aloittaa kaksi uutta henkilöä

Feelian Etelä-Suomen alueen myyntipäällikön tehtävissä aloittaa 1.6.2023 Ville Kivimäki. Villellä on 13 vuoden kokemus ravintola-alalta, ja lisäkokemusta on karttunut foodservice-tehtävissä viimeisen 4 vuoden ajalta. Hän kuvailee olevansa äärettömän kiinnostunut ratkaisukeskeisestä asiakastoiminnasta sekä laadukkaiden tuotteiden parissa toimimisesta.

Uuden myyntipäällikön lisäksi myyntitiimi saa vahvistusta, kun myynninassistentin tehtävässä aloittaa 1.6.2023 Meri Anttila. Meri on aiemmin toiminut Feelian asiakaspalvelutehtävissä ja tulee tekemään niitä osa-aikaisesti uuden tehtävän rinnalla. Urakehitystään Meri on kasvattanut Feelian sisäisessä esihenkilökoulutuksessa, jossa käsiteltiin ja harjoiteltiin motivoivaa johtamista sekä sen tapoja.

Anttila kertoo, että Feelialla opiskeluun on kannustettu ja hän saanut tukea sekä tarvittavaa tietoa koulutehtäviä varten. Koulutuksesta tulee olemaan hyötyä myös uudessa työtehtävässä.

– Uudet työtehtävät aloitan innoissani ja mielenkiinnolla, on huippua päästä oppimaan lisää uutta ja kehittämään omia taitoja. On todella hienoa, että kasvavassa yrityksessä tarjotaan omille työntekijöille mahdollisuus ja tuki kasvaa, kehittyä ja kouluttautua, kertoo Anttila.

Toivotamme Villen lämpimästi tervetulleeksi Feelialle sekä Merille paljon onnea uuteen tehtävään!

Ville Kivimäki

Myyntipäällikkö, Etelä-Suomi

Meri Anttila

Myynninassistentti, asiakaspalvelu