Ruuan alkuperän arvostus kasvaa. Tuotanto-olojen sekä ruuan reittien pellosta pöytään on aina oltava vastuullisia ja kestäviä. Tietoisuutta siitä, mitä saamme kun valitsemme lähellä tuotettua ruokaa, on lisättävä kaikilla tasoilla.

Ruuan alkuperä kertoo siitä, minkälaisissa olosuhteissa ruoka on tuotettu ja millaisia vaikutuksia tuotantotavoilla on esimerkiksi ympäristöön, eläinten hyvinvointiin ja siihen, millaisia aineita ravinnon mukana päätyy elimistöön. Asialla on valtava merkitys nykyaikaiselle kuluttajalle ja sitä kautta koko ruokaketjulle.

Meille Feelialla on hyvin selvää, kuinka käyttämämme raaka-aineet tuotetaan ja mitä saamme, kun valitsemme lähellä tuotettua ruokaa. Kumppanitilojemme kautta seuraamme tarkasti nykyaikaista suomalaista ruuantuotantoa ja näemme käytännön kautta, miksi suomalaisen ruuan sanotaan olevan maailman puhtainta, vastuullisesti tuotettua ja jäljitettävää.

Suuri merkitys on myös sillä, että Suomessa on puhdas maaperä, ilma ja laadukkaat vesivarat. Elintarvikeketjumme hygienia on maailman kärkiluokkaa – tästä saa olla ansaitusti ylpeä.

Jäljitettävää ja vastuullista – enemmän kuin osiensa summa

Jäljitettävyys lisää ruuan turvallisuutta, ja läpinäkyvä tuotantoketju takaa sen, että tuotteen alkuperään ja laatuun voi luottaa. Me Feelialla tiedämme, kuinka ruoka on tuotettu ja miten se on jalostettu.

Tuotannossa hyödynnämme omaa patentoitua autoklaavitekniikkaa. Se parantaa tuotteiden säilyvyyttä jääkaappilämpötiloissa, vähentää ruokahävikkiä ja pienentää tarvittavan varastotilan kokoa. Feelia-tuotteet ovatkin valmiita ilman kypsentämistä ja niissä voidaan hyödyntää myös erä- tai kylmävalmistusta.

Lisäksi reseptiikkamme on suunniteltu suomalaiseen makuun ja ruokia on myös helppo tuunata – tuoteperheemme on mahdollista räätälöidä myös erityisvaatimuksiin sopivaksi, rakennemuunnellusta ruokavaliosta lähtien.

Vastuullinen ruoka onkin aina useiden ainesosien summa. Laadukkaat ja turvalliset tuotteet sekä niiden valmistukseen kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti hankitut raaka-aineet ovat vastuullisuuden kannalta merkittävimmässä asemassa.

Feelialla tunnistamme ruokaketjun eri vaiheissa syntyvät ympäristövaikutukset ja vaikutamme niihin sekä suoraan omalla toiminnalla että välillisesti. Raaka-aineistamme yli 80 % on kotimaista alkuperää. Esimerkiksi kaikki perunamme ja suurin osa juureksista tulevat alle kahden tunnin ajomatkan päästä meistä ja kiinnitämme jatkuvasti huomiota henkilöstön työhyvinvoinnin kehittämiseen, toimintamme taloudelliseen jalanjälkeen sekä ympäristöasioihin.

Tilaa puhdasta ja maukasta valmisruokaa asiakkaillesi:  myynti@feelia.fi

Tutustu tuotteisiimme.

Ota yhteyttä palvelevaan myyntiimme.