Feelia Foodservice on allekirjoittanut sopimuksen Vantaan tilapalvelut Vantti Oy:n kanssa ateriakomponenttien toimittamisesta Vantti Oy:n toimipisteisiin. Vantti saa valikoimiinsa yli 40 Feelian toimittamaa tuotetta.

– Olemme iloisia päästessämme aloittamaan yhteistyön Vantin kanssa. Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki, ja olemme valmiita palvelemaan heitä hyvin laajan valikoimamme avulla. Kilpailutuksen voitto on meille myös tärkeä referenssi ja kertoo osaltaan potentiaalistamme tarjota laajaa valikoimaamme myös merkittäville julkisen puolen asiakkaille, kommentoi Jukka Ojala Fodelia Oyj:n tiedotteessa.

Yhteistyö Vantin kanssa tuo Feelia Foodservicen valikoimiin paljon uusia, innovatiivisia tuotteita. Tuotekehitysyhteistyö Vantin kanssa mahdollistaa esimerkiksi laajan kasvisruokavalikoiman myös kaikille muille yhtiön asiakkaille. Julkisissa ruokapalveluissa tuotteille asetetut vaatimukset ja ruokapalveluiden haasteet ovat samankaltaisia, riippumatta toimijasta. Feelia Foodservicen aloittama yhteistyö Vantin kanssa tulee palvelemaan koko julkista ruokapalvelusektoria.

Feelia Foodservicen ruoantuotanto on vastuullista huomioiden mahdollisimman pienen ruokahävikin, ravintoarvot ja kansanterveyssuositukset. Yhtiö pyrkii kohti ympäristöystävällisempiä energia- ja vedenkäyttöratkaisuja ja pakkausmateriaalien käyttö on perusteltua. Lue lisää: https://www.feelia.fi/feeliasta/

Lisätiedot

Jukka Ojala, toimitusjohtaja, Feelia Oy

040 060 0104

jukka.ojala@feelia.fi