Feelia Oy:n Pyhännän tehtaalle on nimitetty 1.1.2023 uusi tehtaanjohtaja. Tehtaanjohtajaksi on valittu Tapio Lohi, jolla on n. 7 vuoden kokemus elintarvikealalta sekä 10 vuoden kokemus esihenkilötehtävistä. Ennen aloitusta Feelialla Lohi on työskennellyt Fodelia-konsernissa 2,5 vuotta kotimaisen Real Snacks perunalastuvalmistajan tehdaspäällikkönä sekä tuotantopäällikkönä pyhäntäläisellä Maustajalla.

– Olemme asuneet Pyhännällä perheeni kanssa reilut 8 vuotta ja viihdymme täällä hyvin. Täältä löytyi meille hyvä tontti järven rannalta koulun vierestä. Vapaa-ajallani tykkään pelata erilaisia joukkuepelejä, kuten sählyä tai jalkapalloa. Sopivia pelivuoroja löytyy Pyhännältä hyvin ja pelaamaan voisi päästä vaikkapa joka ilta. Myös lapsille Pyhännältä löytyy paljon tekemistä ja kavereita.

Lohi kertoo olevansa innoissaan uudesta tehtävästään Feelialla.

– Uudessa työtehtävässäni pääsen käyttämään monipuolista kokemustani ja johtamaan hyvää tehdasta. Feelialla on hyvä porukka ja täällä on mukava työskennellä. Voimakkaasti kasvaneena yrityksenä Feelialla on tehty valtavasti kehitystyötä. Tätä kehitystyötä tulee edelleen jatkaa ja toivon pystyväni omalta osaltani auttamaan yritystä tässä.

Entäpä sitten suosikkiruoka Feelialta? Joko sellainen löytyy?

– Perheemme suosikkituote on Feelian Lohikeitto. Lasteni mielestä sitä saisi olla ruokana, vaikka joka viikko!

Feelia Foodservice toivottaa Tapion lämpimästi tervetulleeksi sekä onnea uuteen tehtävään!

Lisätiedot:

Jukka Ojala

toimitusjohtaja, Feelia Oy

040 060 0104

jukka.ojala@feelia.fi