Validia Oy on solminut Feelia Foodservicen kanssa kumppanuuden ateriapalveluiden tuottamisesta. Uudistus on astunut voimaan porrastetusti viikosta 19 alkaen. Kumppanuuden tuoma muutos koskee kaikkia Validian yksiköitä, joissa on tällä hetkellä Validian tuottamaa jakelu- tai valmistuskeittiötoimintaa. Lounas, päivällinen ja välitystuotteet tullaan ostamaan Feelia Foodserviceltä.

Validia tuottaa valtakunnallisesti asumis- ja avopalveluita fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille sekä muille toimintaesteisille henkilöille. Lisäksi saatavilla on kuntoutuspalveluita neurologisen- tai aivovamman saaneille. Yritys on vastuullinen yhteiskunnallinen yritys sekä osa Invalidiliitto-konsernia. Validialla toimii yli 1 500 ammattilaista, yksikköjä on yli 40 ja asiakkaita n. 1 400.

Validian yksiköissä kiinnitetään huomiota tarjottavan ruoan laatuun, reseptiikkaan ja siihen, että tarjolla olisi mahdollisimman paljon lähi- ja kotiruokaa. Feelia Foodservice on tähän kumppanuuteen luotettava, laadukas ja elintarvikealan edelläkävijä. Kumppanuus Validian kanssa on Feelia Foodservicen suurin yksittäinen hoiva-alan yhteistyö, jossa ruokalista on laadittu yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan valtakunnallisia ravitsemussuosituksia ja tarkasteltu listan vaihtelevuutta sekä tasalaatuisuutta. Lisäksi ruokalistasuunnittelussa on pyritty kustannustehokkaaseen toimintamalliin. Validian tukipalveluhenkilöstö tulee jatkossa huolehtimaan kaikissa yksiköissä päivän aikana aterioiden valmistuksen ja esillepanon ohella monipuolisesti asukkaiden ei-hoidollisista tarpeista.

– Pitkäjänteinen työmme hoivasektorin asiakkuuksien lisäämisessä tuottaa tulosta. Olemme iloisia saadessamme aloittaa yhteistyön Validian kanssa, joka on merkittävä yhteiskunnallista tarkoitusta varten perustettu suomalainen vammaisalan toimija. Vastuullisesti tuotetut valmisruokamme, joiden kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia, sopivat Validian tyylisen toimijan ruokalistalle erinomaisesti, kommentoi toimitusjohtaja Jukka Ojala Fodelia Oyj:n tiedotteessa.

 

Lisätiedot

Jukka Ojala

040 060 0104

jukka.ojala@feelia.fi