Ateriapalvelu
Foodservice – asiakaslähtöinen, ruokalistasuunnittelu ja kustannustehokkuus
Uutuudet 2022
Syksy tuo mukanaan monta mausteisen herkullista uutuutta Feelian valikoimiin. Uudet tuotteet ovat saaneet vaikutteita Itä- ja Etelä-Aasiasta. Ne on tehty asiakkaidemme toiveiden pohjalta ja vastaavat ravitsemissuosituksia.

Anna meidän auttaa ratkaisemaan seuraavat haasteet
Suurkeittiöalalla on jo pidempään vallinnut paheneva pula osaavasta henkilöstöstä, ja alalle hakevien määrä on puolittunut. Feelian ratkaisulla voidaan hyödyntää yhdistelmätyötä, jolloin ammattitaitoisen keittiöhenkilökunnan aikaa vapautuu palvelun laadun parantamiseen. Feelian ruoat on helppo valmistaa ilman erityisosaamista, joten työvoiman saanti helpottuu, koska osaamistaso voi olla alhaisempi.
Yritykset ovat jo pitkään panostaneet kestävään kehitykseen. Asiakkaille tulee nykypäivänä tarjota läpinäkyvyyttä toiminnalle ja tekemiselle sen takana. Meille Feelialla on erittäin tärkeitä vastuullisuustekijät, ja olemme aloittaneet yhteistyön Biocoden kanssa, jotta voimme tutkia tuotteidemme hiilijalanjälkeä ja tuottaa ilmastoviisasta ruokaa. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme sähköistä koulutusohjelmaa, jossa käsitellään mm. omavalvontaan ja jäljitettävyyteen liittyviä asioita sekä allergeenien ja puhtauden hallintaa. Raaka-aineemme ovat 80 %:sesti kotimaisia, käytämme lähituottajia ja tehtaallamme toimii uusi vedenkiertojärjestelmä. Valitessasi meidät voit luottaa saavasi vastuullisen yhteistyökumppanin.
Kuinka saavuttaa hyötyä taloudellisesti ulkoistuksessa? Ulkoistusten taloushyödyt kertyvät monelta suunnalta: hallinnosta, suunnittelusta, johtamisesta, varsinaisesta palvelusta, teknologioista, järjestelmistä. Lisäksi hyötyjä saadaan ruokapalvelussa reseptiikasta, hankintojen volyymeista, tuotannon valmistusmenetelmistä sekä logistiikan tehostuksesta. Palvelumallillamme voidaan saavuttaa monen miljoonan kustannussäästöt, ehkäistään kallista hävikkiä ja pystytään jättämään pois kalliita sisäisiä logistiikkakuluja.

Feelian kokonaisvaltaisella palvelumallilla onnistut
Tutustu palvelumalliin joka on uusi, innovatiivinen tapa tuottaa ateriapalvelut laadukkaasti, vastuullisesti ja joustavasti – ilman suuria investointitarpeita.
Asiakaslähtöisesti kehitetyt tuotteet
Ruokalistasuunnittelu
Säästöt hävikissä, investoinneissa ja henkilöstökuluissa
Palvelut

Take-a-Soup
Kaupoille, kahviloille ja kioskeille sekä pienille ravintoloille räätälöity valmiskeittokonsepti, joka ei vaadi erillisiä investointeja tai henkilöstöresursseja. Lähes 50 erilaista keittovariaatiota ja reseptiä – monipuolinen ja vaihtuva menu asiakkaillesi.

Lounas
Alenna yksikkökustannuksia, älä laatua. Feelian lounasratkaisut sopivat niin suuremmille henkilöstöravintoloille, yksityisille ravintoloille ja kahviloille kuin liikenneasemillekin. Reseptiikkamme on suunniteltu suomalaiseen makuun ja ruokia on myös helppo tuunata.

Julkishallinto
Erityisvaatimukset huomioivaa ravitsemussuositusten mukaista, vastuullista ja terveellistä ruokaa. Feelian valmiilla Koulu-konseptilla saat säästöjä henkilöstökuluissa vähennät hävikkiä ja vapautat aikaa yhdistelmätyölle.

Hoiva
Suunnittelemme ateriapalvelun yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa ruokalistan sisältöön, jolloin ruoka vastaa makumieltymyksiä. Ruoanlaittoon varattu aika pienenee Feelian ratkaisulla, ja antaa tätä kautta lisäarvoa asiakkaille.

Tapahtumat
Tapahtumakeittiö tulee luoksesi. Feelia Tapahtumarekka ratkaisee koko tapahtuman ruokahuollon kerralla, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Rekassa on täysin valmis lämmityskeittiö sekä iso kylmätila Feelian valmisruokien säilytykseen.

Asiakasreferenssejä
Tuotteemme on kehitetty vastaamaan suurkeittiöasiakkaidemme tarpeita, suomalaiseen makuun ja viralliset ravintosisällöt huomioiden. Asiakkaamme kertovat, miksi he valitsivat meidät.

Ajankohtaista
Feelia Oy:n Pyhännän tehtaalle uusi tehtaanjohtaja
Feelia Oy:n Pyhännän tehtaalle on nimitetty 1.1.2023 uusi tehtaanjohtaja. Tehtaanjohtajaksi on...
Tietoisuus ilmastovaikutuksista lisää ilmastoviisaita ratkaisuja
Blogitekstin on kirjoittanut Maria Tihinen, Ympäristö- ja vastuullisuuspäällikkö, Feelia...
Avoin työpaikka: Operatiivinen johtaja
Feelia Foodservice on vuonna 2007 perustettu kotimainen yritys, joka valmistaa terveellistä ja...